Cs pregunta per la campanya promocional de Castell en Fitur, si est definit el Pla Estratgic 2020 i si hi ha gerent

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dimecres, 8 de Gener de 2020

Ventura: "Tindre un punt de promoció turística en l'estació de Renfe de Castelló suma però en Cs tenim dubtes que el Fadrell no respon".

 

Castelló, dimecres 8 de gener de 2020. El regidor de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Esteban Ventura, ha preguntat aquest matí en la reunió del Patronat de Turisme per "la campanya promocional de Castelló en Fitur que se celebrarà del del 22 al 26 de gener a Madrid, si ja està definit el Pla Estratègic de Turisme 2020 –tal com diu la mesura 129 del Acord de Fadrell- i si Papà Noel o els Reis han portat al candidat per a ocupar el lloc vacant de gerent del Patronat".


El regidor de Cs ha eixit de la reunió novament decebut perquè "no ha obtingut cap resposta –ha traslladat- quan són preguntes que excepte la de Fitur, hem fet fa un mes sense tindre resposta". "Queden 15 dies per a la Fira Internacional de Turisme i a Castelló, encara que no tinga estand personalitzat no proposa res nou respecte a l'any passat, segons la resposta de la senyora Escuder: platja, muntanya i la gastronomia", ha lamentat l'edil de Cs.


Ventura ha indicat que "la reunió de hui s'ha cenyit a l'ordre del dia establit en la convocatòria per a l'aprovació del conveni de col·laboració entre el Patronat i Renfe Viatgers Societat Mercantil Estatal S. A. per a la instal·lació d'un punt d'informació turística en l'estació de Castelló". Així mateix, ha apuntat que "no ha sigut més que una reunió de mer tràmit per a maquillar la labor del Fadrell que porta 15 dies en estand by per les diferències i els egos partidistes i personalistes dels seus socis".


Finalment, el regidor de Cs ha manifestat que "tindre un punt de promoció turística en l'estació de Renfe de Castelló és una bona notícia i suma però queda molt per fer i en Ciutadans tenim molts dubtes que el Fadrell no respon".