Cs lamenta que el Fadrell adjudique el nou monitoratge de les tasques sense lliurar els mesuraments anteriors

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dijous, 9 de Gener de 2020

 Marín-Buck: "Lluny de posar solucions a qui genera ocupació, el Govern està obstinat a posar traves burocràtiques"

Castelló, dijous 9 de gener de 2020. El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck ha lamentat que "l'equip de Govern haja adjudicat el nou monitoratge de les tasques per a aquest any 2020 sense entregar l'informe dels mesuraments realitzats en els últims tres anys, i possiblement des de 2015, com van sol·licitar els empresaris fa més de tres mesos".

A més, Marín-Buck ha indicat que "resulta sospitós que després de la sol·licitud dels tasqueros, el govern decidira fitar la comparativa al plec dels nous mesuraments en les tasques al període 2013-2015 i adjudicar-les per a enguany a Acusttel, l'empresa encarregada dels mesuraments en aqueix període de temps quan encara no governava ni el Grau, ni el Fadrell".

"El que és clar és que lluny de donar solucions a qui genera ocupació i dinamitza el comerç i la zona centre de la ciutat, els membres del Fadrell estan obstinats a posar traves burocràtiques", ha manifestat l'edil de Cs.

Finalment, Marín-Buck ha apuntat que "clar que cal continuar fent els mesuraments però també cal entregar l'informe tècnic municipal que verifique els mesuraments realitzats els últims anys perquè en el cas de confirmar-se algun tipus d'irregularitat, caldria impugnar la declaració de la ZAS per nul·litat de procediment i en conseqüència actuar de cara als nous mesuraments".