Cs de Castell demana condemnar els atacs de Bildu a la Monarquia mitjanant una Declaraci Institucional

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Diumenge, 12 de Gener de 2020

Marín-Buck: "amb aquesta iniciativa oferim a la resta de grups municipals l'oportunitat de sumar-se a aquesta reprovació"

 

Castelló, diumenge 12 de gener de 2019. El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha avançat que "el seu grup portarà al primer ple de l'any una Declaració Institucional per a condemnar els atacs de Bildu a la Monarquia tal com van procedir els portaveus d'aquesta formació en el debat d'investidura de Pedro Sánchez".

 

D'aquesta manera, Marín-Buck ha indicat que "oferim a la resta de grups municipals l'oportunitat de sumar-se a aquesta reprovació com a mostra de suport i respecte a l'ordenament jurídic espanyol i a tots els òrgans constitucionals, inclosos la Prefectura de l'Estat".

 

A més, a través d'aquesta iniciativa, "instarem a l'actual president del Govern a no realitzar concessions als grups independentistes ni a dur a terme la creació d'una taula de negociació institucional entre els governs d'Espanya i Catalunya, complint així amb el que ha dit de vetlar pel compliment de la Constitució", ha conclòs el portaveu de Ciutadans.