Redondo: "Esperem que aquesta vesprada el govern municipal accepte la voluntat dels vens de l'Avinguda Lled"

Grup Popular  Dimarts, 3 de Mar de 2020"Els castellonencs han mostrat el seu absolut rebuig a suprimir un vial d'accés a al centre. La seua voluntat és inequívoca: l'única solució que contemplen és la paralització de el projecte", afegeix.

El Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló ha tornat a reunir-se amb les associacions i federacions veïnals, molestes per la decisió de govern municipal d'eliminar el vial d'accés al centre -entre la rotonda de Tombatossals i la Plaça Maria Agustina-, a més de la desaparició de 249 places d'aparcament i els conseqüents problemes de mobilitat per als comerços i empreses de la zona. Durant la reunió, celebrada ahir dilluns, es van tornar a posar sobre la taula les conseqüències desfavorables per a aquest districte de la ciutat, els afectats ja han manifestat que, a hores d'ara, no cal un projecte de peatonalització com el que vol imposar el tripartit, i del què ni tan sols s'ha consultat als veïns abans d'impulsar-lo, ja que cal tenir en compte que la iniciativa ja és al despatx de l'Ministeri per tal d'optar a ajudes europees.

El regidor Popular de districte Nord i veí del mateix, Juan Carlos Redondo, planteja que davant d'aquesta situació, "esperem que aquesta vesprada, a la reunió que té prevista el govern municipal amb els veïns, s'accepte la voluntat dels residents de l'avinguda Lledó i adjacents, així com els d'altres zones. la seua petició és clara: l'única solució que contemplen és la paralització de el projecte ".

A la trobada celebrada ahir van assistir representants de l'Associació de Veïns de Rafalafena; integrants de la Confederació d'Associacions de Veïns de Castelló (COASVECA) i membres de l'Associació de Veïns de la Marjaleria. Per part de Grup Municipal Popular, va estar present la portaveu Begoña Carrasco i el regidor popular de districte Nord i veí d'aquest districte, Juan Carlos Redondo.

"Els veïns s'han mostrat molt sensibilitzats amb els residents i comerços afectats de ple per la disminució de l'afluència de persones que la mesura generarà. Una cosa que acabarà repercutint a tota la ciutat si se segueixen tancant carrils d'accés al centre, com el del Passeig Ribalta, on els comerciants d'aquesta zona també han mostrat el seu malestar i rebuig per les traves, cada vegada més grans, que fan perillar la continuïtat de l'petit comerç, molt afectat ja per la disminució de les seues vendes ", afegeix Juan carlos redondo.

"És indecent que l'equip de govern vulga tapar el conflicte que innecessàriament ha generat acusant el Partit Popular de mobilitzar als veïns contra el projecte d'Amparo Marco. Ací, l'únic que hi ha, un cop més, són les conseqüències de gestionar mitjançant el corró, el no escoltar els veïns i imposar projectes que els castellonencs no han demandat i en els que ni tan sols han participat. el Partit Popular està actuant com a altaveu d'aquest malestar, i ho seguirem exercint, perquè per això ens han demanat la nostra ajuda els afectats i les organitzacions i entitats veïnals, impotents a una projecte que costarà més de 3,5 milions d'euros i que consideren inútil, ja que suposarà el bloqueig absolut a la ciutat, generant més problemes de mobilitat, i sense que servisca per reduir les emissions de diòxid de carboni, perquè l'únic que es farà és desplaçar el trànsit d'uns eixos a altres ", ha conclòs.