El PP demana a Marco que "aprofite el 9 d'Octubre per a reclamar a la Generalitat de Puig les inversions pendents"

Grup Popular  Divendres, 9 de Octubre de 2020La portaveu del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, acompanyada per tots els regidors del PP, ha assistit hui al concert que, amb motiu de la commemoració del 9 d’Octubre, s'ha celebrat en la plaça Hort dels Corders de Castelló. Una cita que, tal com ha recordat Carrasco, "malgrat servir per a celebrar amb orgull les nostres arrels i la nostra identitat com a valencians, també posa de manifest les principals manques que afecten el nostre territori".

En aqueix sentit, la portaveu del Grup Municipal Popular ha demanat a l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, que "aprofite el marc d'aquesta commemoració per a reclamar a la Generalitat Valenciana de Ximo Puig que execute les inversions que porten pendents a la nostra ciutat, algunes fins i tot des de la passada legislatura".

Sobre aquest tema, Carrasco ha recordat que "el fet que la revisió del sistema de finançament continue pendent està llastrant greument l'execució dels projectes pendents en matèria social, d'educació o en l'àmbit sanitari, ja que seguim sense els nous col·legis promesos, sense noves residències públiques per a majors, sense millores en infraestructures i amb unes instal·lacions sanitàries que, en lloc de reforçar-se amb millores i nous centres, tanquen les seues portes en plena pandèmia".

La nota negativa de l'acte l'ha posada l'absència de l'alcaldessa, Amparo Marco, en el concert commemoratiu del 9 d’Octubre, qui ha fet desistiment de funcions en una data tan representativa per a la ciutat de Castelló i tots els castellonencs.