Toledo: "El *smmum de la incoherncia sobre el Pla General, s l'ex regidor d'urbanisme, Rafa Sim, criticant el seu propi model urbanstic"

Grup Popular  Dilluns, 22 de Febrer de 2021

"L'ex regidor Rafa Simó, que va redactar el Pla General, es troba ara mateix exercint la presidència de l'Autoritat Portuària i s'adona, sis anys tard, que el seu model urbanístic és invàlid. No sols no hi ha sòl industrial, sinó que ara mateix no hi ha espai suficient, com ell diu, per a albergar l'estació Intermodal que tants anys de retard porta", explica.

22 de febrer de 2021. El portaveu adjunt del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló, Sergio Toledo, lamenta el cúmul d'incoherències que s'estan veient entorn del Pla General. "Després de reconéixer l'alcaldessa que el Pla General que han estat venent als castellonencs com el millor model urbanístic per a Castelló, no és cert perquè falta sòl industrial, tal com venim reivindicant del PP des del 2017, ara és l'ex regidor d'urbanisme, Rafa Simó, el mateix que va participar directament en la redacció del Pla General que tenim hui sobre la taula, el que es desdiu i ho critica", explica.
"Simó, que ostenta ara la presidència de l'Autoritat Portuària, cau ara, sis anys tard, en què el seu model urbanístic és invàlid. No sols no hi ha sòl industrial, sinó que ara mateix no hi ha espai suficient, com ell diu, per a albergar l'estació Intermodal que tants anys de retard porta", recorda Toledo.
De les 325 hectàrees mínimes necessàries, només hi ha previstes 180 per a implantar l'estació Intermodal que servirà per a l'intercanvi de mercaderies en el Port de Castelló. "Ens preocupa seriosament i hui ho hem traslladat al govern municipal en Comissió Informativa perquè hui dia, a tenor de les dades que constaten la falta de sòl, no se sap si Castelló podrà comptar amb estació Intermodal, ni quan", apunta el portaveu adjunt del PP.
Toledo explica que han preguntat directament al govern d'Amparo Marco si l'Ajuntament ha presentat al·legacions al Pla General per aquest assumpte i com es procedirà sobre aquest tema. I de la mateixa manera, "des del PP donem per descomptat que sent conscient com és, Rafa Simó, que el seu Pla General no cobreix les expectatives per a la ciutat de Castelló, des de l'Autoritat Portuària haurà presentat al·legacions per a defensar la infraestructura que ara dirigeix", apunta Sergio Toledo.
"Els quasi sis anys que porta de gestió el PSOE a l'Ajuntament de Castelló i la Generalitat no han sigut suficients perquè la ciutat de Castelló tinga executada i operativa l'anhelada estació Intermodal", conclou Toledo.