Carrasco: "La reforma que Marco imposar en l'Avinguda de Lled sense comptar amb l'opini venal s'ha fet amb nocturnitat i tradoria"

Grup Popular  Dilluns, 22 de Mar de 2021La portaveu del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, denúncia la incoherència de l'alcaldessa Amparo Marco que presumeix de participació ciutadana quan precisament *le *llueven les crítiques per l'absència d'aquesta. "L'alcaldessa, ancorada en la seua realitat paral·lela, presumeix sense cap rubor de consens veïnal per a dur a terme la reforma de l'Avinguda de Lledó, quan si d'alguna cosa es queixen els veïns és precisament de la no escolta ciutadana en una actuació que titllen de ‘despesa inútil’, ‘innecessari’, ‘disbarat’ o ‘pantomima’", assenyala.

"Hui hem preguntat al govern municipal quantes al·legacions s'han presentat al projecte de reforma de l'Av. de Lledó, quantes d'aquestes s'han admés i quantes no i per què un projecte d'aquest calat, que des del primer dia ha comptat amb una forta oposició veïnal no s'ha presentat ni dialogat prèviament amb els veïns tenint en compte que no s'atén la principal al·legació que és no suprimir el carril d'entrada al centre de la ciutat des de la rotonda de Tombatossals", explica.

22 de març de 2021.- La portaveu del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco denuncia la incoherència de l'alcaldessa Amparo Marco respecte a la reforma de l'Avinguda de Lledó. "És surrealista que Marco presumisca d'haver incorporat el 90% de les propostes ciutadanes al projecte quan les crítiques que li estan plovent per tots els fronts són precisament per desoir als veïns. La reforma que Marco imposarà en l'Avinguda de Lledó sense comptar amb l'opinió veïnal s'ha fet amb nocturnitat i traïdoria", explica.

"Ens agradaria que se'ns explicara i així ho hem traslladat hui en Comissió Informativa al govern municipal d'esquerres, per què Amparo Marco parla, sense cap rubor, de consens veïnal en la reforma de l'Avinguda de Lledó, quan si d'alguna cosa es queixen els veïns és precisament de la no escolta ciutadana en el que titllen de ‘despesa inútil’, ‘innecessari’, ‘disbarat’ i reunions de participació ciutadana que, dit pels veïns són una ‘pantomima’", afig la portaveu Popular.

En aquest sentit, Carrasco aclareix que, "concretament hem demanat conéixer hui quantes al·legacions s'han presentat al projecte de reforma de l'Avinguda de Lledó, quantes d'aquestes s'han admés i quantes no, i per què un projecte d'aquest calat, que des del primer dia ha comptat amb una forta oposició veïnal no s'ha presentat ni dialogat prèviament amb els veïns, tenint en compte que no s'atén la principal al·legació que és no suprimir el carril d'entrada al centre de la ciutat des de la rotonda de Tombatossals".

Cal recordar que es tracta d'una reforma que ningú ha demanat i que generarà més problemes que solucions, com ja han avançat els veïns i negocis de la zona, perquè no sols afecta als residents del barri, sinó a tota la ciutat en tractar-se d'una de les principals entrades al nucli urbà de la capital.

Des del moment que en què es va saber que l'actuació en l'Avinguda de Lledó contempla la supressió d'un carril d'entrada al centre i de multitud de places d'aparcament, els Populars van iniciar una ronda de contactes amb els veïns i negocis de la zona, mantenint el contacte amb tots ells fins hui. "El ‘no’ que han expressat els veïns de manera reiterada al projecte que pretén imposar Amparo Marco en l'Avinguda de Lledó demostra que el model de ciutat que l'equip de govern vol implantar en diversos barris de la capital de la Plana, sense comptar amb l'opinió dels propis residents, no atén les necessitats reals dels castellonencs", assegura Carrasco.

"Estem davant una mostra més d'una alcaldessa que no escolta les necessitats d'una ciutadania que veu amb impotència com les seues aportacions no van a cap lloc perquè al final, el corró del govern municipal d'esquerres passa per damunt de tota proposta que no s'ajusta a les que el govern municipal d'esquerres té al cap", apunta Carrasco.I conclou: "Aquesta pandèmia ja està generant suficients problemes als castellonencs com perquè el govern municipal d'Amparo Marco vinga a incrementar-los encara més. Amb un comerç que es mor, una hostaleria que amb prou faenes aconsegueix recuperar les quantioses pèrdues per haver estat tancada més d'un mes, un turisme en dic sec per segon any consecutiu i punts i tants sectors productius en hores baixes i sense les promeses ajudes de les administracions, amb acomiadaments i atur a l'alça, el que necessita la nostra ciutat són polítiques veritablement compromeses amb la recuperació econòmica i no l'enfonsament definitiu de totes les empreses, pimes i autònoms el crit d'auxili dels quals segueix sense ser escoltat".