Cs pregunta al Fadrell pel procs per a l'elecci del nou gerent del Patronat Municipal de Turisme

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Diumenge, 17 de Novembre de 2019

Castelló, diumenge 17 de novembre de 2019. El regidor de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Esteban Ventura, pregunta al Acord del Fadrell "pel procés per a l'elecció del nou gerent del Patronat de Turisme i demana diligència perquè aquest organisme complisca amb el seu objectiu que és fomentar el turisme de la nostra ciutat i treballar per la seua dinamització" perquè ha indicat que "un Patronat parat i sense gerent no és la millor imatge per a anar en aquesta direcció".


Ventura ha indicat que "hem d'estar preparats per a la segona fase dels programes del Imserso programats de febrer a maig de 2020 perquè com ja apunten els experts i empresaris hotelers, la crisi catalana que ha afectat a tots els sectors, inclòs el turisme pot revertir en positiu a la nostra província i ciutat".

En aquest sentit, "no podem perdre ni un minut més", ha insistit el regidor de Cs i membre del Partronat Municipal de Turisme i ha manifestat que "hem de posar en valor tot el nostre atractiu i potencial turístic que és molt més que sol i platja". "Aqueixa segona fase del programa del Imserso és una bona època per a oferir un turisme desestacionalitzat gràcies al bon temps del qual disposem a Castelló, a les festes de la Magdalena, a la nostra cultura, tradicions i per descomptat, la nostra gastronomia que és un turisme de tot l'any", ha conclós Ventura.