Cs demana ms agents per a la unitat de Violncia de Gnere de la Policia Local

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dimecres, 20 de Novembre de 2019

El portaveu de Cs ha una crida a tots els grups polítics "a aprovar aquesta moció en la setmana del Dia Contra la Violència Masclista"   Castelló, dimecres 20 d'octubre de 2019
Finalment, Marín-Buck ha fet una crida a tots els grups polítics "a aprovar aquesta moció, sobretot als membres del Acord del Fadrell que són els qui governen perquè encara que hauria de ser un tema superat, lamentablement la Violència Masclista existeix i des de les institucions hem d'ajudar a combatre-la des de la protecció, la seguretat, la justícia i l'educació".
. El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck ha registrat hui una moció en la qual el seu Grup demana la incorporació de més agents per a la unitat de Violència de Gènere (Viogen) de la Policia Local de Castelló.

Marín-Buck ha indicat que "dotant de més efectius la unitat de Viogen, l'atenció a les víctimes serà més rigorosa ja que actualment hi ha 6 agents per a 164 dones víctimes de violència masclista, quatre d'elles en risc alt –segons dades publicades en mitjans de comunicació- i més de 300 segons fonts oficials".

A més, el portaveu de Cs ha felicitat els agents que "aquesta setmana han salvat a una víctima gràcies a la seua professionalitat i diligència". Per això, "hem d'ajudar-los i facilitar-los el seu treball i la sobrecàrrega no contribueix a això", ha insistit.