Cs agraeix el consens per a igualar el tracte en les parelles de fet i els matrimonis respecte a la pensi de vidutat

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dijous, 28 de Novembre de 2019

Vidal: "això és un clar exemple de la voluntat política per a millorar la qualitat dels ciutadans, perquè hi ha temes que no entenen de colors polítics"   Castelló, dijous 28 de novembre de 2019
Vidal ha indicat que "això és un clar exemple de voluntat política on els responsables públics vam demostrar que som capaços d'arribar a acords per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans que és per al que ens trien independentment de la ideologia". "Per que hi ha assumptes que no entenen de colors polítics", ha insistit el regidor de Cs.
A més, Vidal ha explicat el vot favorable a la moció del Partit Popular per a reduir la sinistralitat en els punts de concentració d'accidents de Castelló. El portaveu adjunt ha demanat "diligència per a gestionar aquesta moció i que no torne al calaix de sastre com ja va passar fa un any" perquè "es tracta d'una prioritat i d'una emergència ja que les dades de sinistralitat viària demostren la magnitud del problema", ha conclòs Vidal.  
. El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha agraït el vot a favor de tots els grups municipals per a aprovar en el ple de hui la Declaració Institucional presentada pel seu grup en defensa de "igualar el tracte en les parelles de fet i els matrimonis respecte a la pensió de viduïtat".