Vidal: "Borrull s l'eterna promesa del tripartit de Castell i viur de la seua renda mentre puga"

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Divendres, 7 de Febrer de 2020

El portaveu adjunt de Cs lamenta que les novetats sobre Borrull no suposen avanços sinó complicacions   Castelló, divendres 7 de febrer de 2020
Vidal ha lamentat que "les novetats sobre Borrull no suposen avanços sinó complicacions i traves burocràtiques que retarden un projecte que va ser una promesa per a la legislatura passada i cinc anys més tard continua sent un incompliment". "Però si tot segueix com fins ara, tampoc serà una realitat aquesta legislatura que acabem de començar", ha continuat dient Vidal.

El portaveu adjunt de Cs ha indicat que "cada notícia que es publica sobre Borrull i el Pla General d'Ordenació Urbana ens dóna la raó a Ciutadans", i, encara que, "més val tard que mai", ha aclarit, "portem cinc anys, desmentint al tripartit que prometia projectes que sabia que no anava a complir, només per traure rèdit electoral", ha recordat Vidal.
Finalment, el portaveu adjunt de Cs ha criticat de nou "la irresponsabilitat dels qui usen els projectes com a arma política veient que els membres del Fadrell i del Botànic ja han dit que, previsiblement, l'edifici dels antics jutjats, estarà acabat a la fi de 2022, llançant així un nou dard electoral de cara a les municipals de 2023, excusant-se en les traves burocràtiques de les diferents administracions com ocorre amb el PGOU". Vidal ha conclòs demanant "voluntat política, i capacitat de gestió per als quals ens governen: saber, voler i poder".
. El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha traslladat que "Borrull s'ha convertit en l'eterna promesa del tripartit de Castelló des de 2015 amb el Pacte del Grau i ara, el Acord del Fadrell continuarà rendibilitzant aquesta promesa mentre puga".