Està en: INICI > Notícies

Castell inverteix ms de 80.000 euros en nous jocs infantils per al Grau i el districte Est

Dissabte, 17 de Desembre de 2016Rafa Simó ha recepcionat les obres que s'han executat en el parc La Panderola, les places Doctor Marañón i Bucarest i el bulevard Blasco Ibáñez.

L'ajuntament ha invertit més de 80.000 euros en la renovació i instal·lació de nous jocs infantils en diferents zones de la ciutat, una actuació que s'emmarca dins de les inversions previstes en els pressupostos participatius per a 2016. El regidor d'Ordenació del Territori, Rafa Simó, ha signat la recepció de les obres aquesta mateixa setmana.

En concret es tracta de dues actuacions: la substitució de tots els jocs infantils existents en la plaça de la Panderola del Grau, que es trobaven en molt mal estat, i que ha suposat una inversió de més de 36.000 euros; i la instal·lació d'equipament infantil i biosaludables, per a realitzar exercici físic, en la plaça Doctor Marañón, la plaça Bucarest i el bulevard Blasco Ibáñez.

Cal recordar que aquestes actuacions se sumen al pla de manteniment i adequació de zones verdes i àrees de jocs infantils que ha impulsat per la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental durant tot l'any. Gràcies a aquest programa de la regidoria dirigida per Sara Usó s'han millorat zones de jocs per tots els districtes de la ciutat.

En aquest sentit, Rafa Simó ha destacat la importància de "aquestes xicotetes actuacions que tenen la intenció de mantenir en el millor estat possible els espais enjardinats de la nostra ciutat i contribuir a millorar la qualitat de vida en els nostres barris".

Per la seua banda, l'alcaldessa en funcions i regidora de Participació Ciutadana, Ali Brancal, ha explicat que "els pressupostos participatius d'enguany inclouen l'execució de 23 propostes realitzades per les associacions veïnals" i ha recordat en 2016 s'han destinat a la línia de pressupostos participatius un total d'1.650.000 euros, la qual cosa suposa un augment del 50% respecte a 2015.Segueix-nos: