Està en: INICI > Notícies

Serveis Socials concedeix en 2016 ms de 800.000 en ajudes per pagar el lloguer

Divendres, 6 de Gener de 2017

El regidor de Benestar Social, Jose Luis López, ha explicat que s'ha agilitzat la resolució de 2.147 expedients durant l'any.

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Benestar Social, ha concedit durant el 2016 un total de 802.010 euros en ajudes per al lloguer d'habitatges. Així, el regidor de Benestar Social, Jose Luis López, ha explicat que 2.147 famílies s'han beneficiat d'aquestes prestacions en el que portem de 2016". 

Així, López ha recordat que les prestacions per l'ús d'habitatge inclouen, a més del lloguer, el pla de lluita contra la pobresa energètica amb línies destinades a facilitar el pagament de l'aigua, l'electricitat i el gas. "L'actual Govern ha apostat per signar convenis amb les empreses subministradores de serveis bàsics per alleujar la situació que travessen moltes famílies a la nostra ciutat i aquesta voluntat política s'ha traduït en 480 famílies beneficiades en el que portem d'any".

L'aposta del Govern municipal per les polítiques socials s'ha traduït en una major agilitat en la concessió d'ajudes d'emergència social, especialment, en matèria de lloguer d'habitatges. "L'augment del pressupost i la contractació de més personal administratiu s'ha traduït en una major celeritat a l'hora de resoldre els expedients que beneficien directament a les famílies que pitjor ho estan passant a la nostra ciutat", ha explicat l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco. 

A més, l'edil López ha afegit que "de forma excepcional també s'han ampliat períodes de concessió d'ajudes de lloguer i s'han pogut augmentar alguns períodes a sis mesos per a casos crònic amb ingressos invariables i impossibilitat d'inserció laboral, un fet que també permet guanyar en eficiència a l'hora de tramitar els expedients".Segueix-nos: