Està en: INICI > Notícies

Marco estudia collaborar amb el Collegi de Gestors Administratius per a engegar la "Carta Tributria"

Diumenge, 29 de Gener de 2017L'alcaldessa destaca l'aposta del Govern Local per treballar conjuntament amb els diferents col·legis professionals.

L'alcaldessa, Amparo Marco, ha mantingut una reunió amb la junta directiva del Col·legi de Gestors Administratius de Castelló per a estudiar les possibles vies de col·laboració entre les dues entitats.

Marco ha traslladat a la presidenta del col·legi, Ana Lafuente, i a la resta de representants, que podrien col·laborar amb l'ajuntament en la iniciativa de la ‘Carta Tributària’, i el "Butlletí Ciutadà", un document que arreplegarà tots els impostos municipals que ha d'abonar cada ciutadà i que donarà l'opció de fraccionar els pagaments en diferents terminis.

"Amb aquesta mesura no solament volem facilitar el pagament d'impostos als ciutadans sinó que també aconseguirem una millor planificació dels ingressos de l'ajuntament i estalviarem en costos de pòlisses de crèdit" ha indicat la primera edil.

Des del col·legi han presentat tots els serveis que poden oferir, des de gestió de subvencions fins a mediació o estrangeria. També han volgut presentar la figura de el ‘gestor de proximitat’, la qual ja s'està utilitzant en organitzacions com l'ONCE.

L'alcaldessa ha reiterat la necessitat de col·laborar amb els diferents col·legis, doncs "és molt important i útil per als regidors i tècnics del consistori poder treballar amb els professionals de cada àrea". Finalment, ha destacat que el Govern Local ja col·labora amb altres entitats professionals com el Col·legi d'Arquitectes, Infermers i Advocats de Castelló.Segueix-nos: