Està en: INICI > Notícies

Castell adapta 13 lnies d'autobs a la Marat

Divendres, 17 de Febrer de 2017

 

La carrera obliga a modificar recorreguts, anul·lar parades i suprimir diverses línies durant el desenvolupament de la prova.

Tretze línies d'autobús urbà veuran modificat el seu servei amb motiu de la celebració de la Marató BP Castelló i el 10K aquest diumenge, 19 de febrer amb eixida a les 9:00. La Regidoria de Mobilitat Urbana ha adaptat el servei de la xarxa pública d'autobusos amb modificacions de recorreguts, anul·lació de parades i supressió temporal de línies. Tota la informació pot consultar-se en la web www.castello.es en l'apartat de Mobilitat i transport públic.

Les línies que anul·laran algunes de les seues parades i realitzaran un itinerari alternatiu són la de l'autobús Castelló-Grau per germans Bou; la L3 Basílica del Lledó-Rotonda Magdalena; la L6 Passeig Ribalta-Benadresa; la L7 Muntanya-Grups; la L10 Tetuán-UJI-Grup Sant Llorenç; la L12 Comissaria-Universitat Jaume I. A més, se suprimirà el servei fins a les 14:00 hores la llançadora del TRAM (LT1), la L1 Poliesportiu Ciutat de Castelló-Hospital General; la L4 Grapa-Quadra Morteràs; la L5 Passeig Ribalta-Basílica del Lledó; la L9 Estació Intermodal-Grapa; la L11 Rafalafena-Universitat Jaume I i la L16 Salera-Estació Intermodal-Hospital General.

Quant als carrers, el dispositiu preveu el tancament al tràfic dels vials pels quals discorrerà la Marató BP Castelló fins a les 14.00, hora prevista de finalització, com l'avinguda Barcelona (on se situa l'eixida), plaça Donoso Cortés, Bulevard Ric Sec, Maria Rosa Molas, avinguda del Lledó, María Agustina, Governador, etcètera. En el Grau es veuran afectades l'avinguda del Mar, Juan d'Àustria, avinguda del Port, Bonavista i Serrano Lloberas. Els agents de Policia Local i Agents de Mobilitat Urbana (AMU) desplegats donaran pas en els carrers que creuen el recorregut en funció del pas dels atletes.Segueix-nos: