Està en: INICI > Notícies

Alumnes del Sos Baynat participen en el IV Forum Internacional de Msics Joves amb la collaboraci de l'Ajuntament de Castell

Dimecres, 15 de Mar de 2017L'Ajuntament de Castelló, des de la Regidoria d'Agermanaments i Relacions Institucionals, dirigida per Enric Porcar, ha col·laborat amb l'institut Sos Baynat per a que el grup de Música de Cambra del centre, format per cinc alumnes de primer i segon de Batxillerat, haja pogut viatjar fins a Varsòvia (Polònia) per a participar en el IV Forum Internacional de Músics Joves Europeus.

Així, Lucía Gutiérrez (violí), Sara Carrasco (cello), Paula Agramunt (flauta), Adrián Recatalá (contrabaix) i Gabriel Constant (clarinet), van participar en la trobada de músics d'Europa entre el 28 de febrer i el 4 de març, al costat de representants d'Itàlia, Bèlgica i Polònia. Els joves músics de l'institut castellonenc van estar també acompanyats pel director musical Carles Ramón i Segarra i la vicedirectora Carmen Aguilar.

El grup de Música de cambra del Sos Baynat va oferir en concert les peces musicals ‘La oración del torero’, de Joaquín Turina i ‘Danza del Fuego’, de Pablo de Luna. A més, els alumnes i els seus acompanyants van poder gaudir d'uns dies a Varsòvia, la ciutat on descansa el cor del músic i compositor polonés, Fryderyk Chopin, visitant la universitat i el museu que porta el seu nom, l'Òpera Nacional Polonesa o el Castell Real de Varsòvia, entre altres llocs. A més, també van gaudir del ballet ‘El Quixot’ en l'Òpera Nacional.Segueix-nos: