Està en: INICI > Notícies

Castell participa en una gala benfica de recaptaci de fons per a la investigaci del cncer infantil

Dimecres, 19 de Abril de 2017La jornada solidària, organitzada per GPEMPROCAS, comptarà amb una desfilada de moda i perruqueria i actuacions musicals.

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d’Impuls de l’Activitat Econòmica i Ocupació dirigida per Patricia Puerta, recolza per tercera vegada l’acció benèfica organitzada pel Gremi Provincial de Perruqueries, Esteticistes i Maquilladors de Castelló (GPEMPROCAS) que enguany contribuirà a la lluita contra el càncer infantil. Es tracta d’una acció solidària que té com a objectiu reforçar la investigació del càncer infantil per a la que la Fundació Alba Pérez recapta fons, un event en el que també col·laborarà l’Associació Castelló Espai Comercial.

La gala, a favor de la Fundació Alba Pérez, serà un "esdeveniment en el que podrem veure desfilades de moda i perruqueria gràcies a la col·laboració del comerç de Castelló i disfrutar d’actuacions en viu dels professionals del gremi", segons ha explicat la regidora Puerta. A més, el president de GPEMPROCAS, Adolfo Pastor, ha declarat que serà un acte "bonic i divertit" amb una desfilada de moda de primavera-estiu, representacions musicals i un photocall en el que els beneficis de la compra de les fotografies també aniran destinats a la Fundació Alba Pérez.

L’esdeveniment es celebrarà el proper 23 d’abril a les 18:00 a la Pèrgola i es podrà accedir a través d’un donatiu de 5€ que es destinarà a la Fundació Alba Pérez. Amb aquesta entrada, i una vegada finalitzada la desfilada, el Gremi farà retocs de talls de pèl i pentinats a les persones que ho demanen. També es posarà a disposició de la ciutadania entrades de fila 0 amb un donatiu voluntari per a que puguen col·laborar amb la causa. Els dos tipus d’entrades es podran adquirir a l’entrada del mateix recinte o en els distints comerços i perruqueries que participen.

Així doncs, Pastor ha manifestat que "ja està tot preparat i sols fa falta que arribe el dia", al mateix moment que ha animat a tota la ciutadania a participar per ajudar amb la investigació. A la presentació de la jornada solidària també han participat la diputada Elena Vicente-Ruiz i representants de la Fundació Alba Pérez i l’Associació Espai Comercial, Paula Segarra i Charo Brocal respectivament. Vicente-Ruiz ha exposat que es tracta de qüestions amb les quals "estem molt sensibilitzats i és important la participació del teixit social".

A més, Segarra ha agraït a tots els participants en el projecte per a la recaptació de fons per finançar "el somni d’Alba que era conseguir una cura per al càncer". Tanmateix, la regidora Puerta ha expressat que des de l’Ajuntament i l’equip de govern "no dubtem en recolzar aquestes accions benèfiques i ens sentim afortunats de poder sumar-nos al compromís social d’aquest gremi".Segueix-nos: