Està en: INICI > Notícies

La ciutat de Castell acull les 12 hores solidries de nataci a favor de l'esclerosi mltiple

Dijous, 18 de Maig de 2017L’esdeveniment esportiu i solidari tindrà lloc el proper 20 de maig a la Piscina Municipal Olímpica de Castelló.

El Club Aquàtic Castelló, junt amb l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló, organitzen un esdeveniment esportiu i solidari amb la finalitat de sensibilitzar a través de la natació en la malaltia de l’esclerosi múltiple. El Club Aquàtic argumenta que l’objectiu és "testimoniar nadant el nostre suport a malalts i familiars en la seua lluita diària".

L’activitat, programada per al proper 20 de maig des de les 8.00 fins les 20.00 hores, consisteix a recórrer el màxim nombre de metres a nade en períodes de 15 minuts i durant 12 hores seguides. Així mateix, si el nadador desitja fer 2 o més períodes de nade seguits o alterns, haurà de comunicar-ho prèviament.

L’estil de la natació serà lliure i es disposaran de 3 carrers de 25 metres on, en cadascun dels quals, podran participar fins a 4 nadadors. A més, es podrà parar en les vores de la piscina si el nadador ho necessitara, tot i que el temps corresponent als seus 15 minuts no es detindrà.

Al final de la jornada, una vegada comptabilitzats tots els metres, l’organització difondrà la distància que s’haguera recorregut, de forma hipotètica, seguint la costa del Mar Mediterrani.Segueix-nos: