Està en: INICI > Notícies

Sostenibilitat promou una jornada d'acci ambiental en horts urbans de Castell

Dimecres, 21 de Juny de 2017
La Regidoria de Sostenibilitat Ambiental, dirigida per Sara Usó, ha impulsat un programa d'assessorament i formació dels horts urbans de titularitat municipal que inclou la I Jornada d'Acció Mediambiental Horts en la Ciutat, que se celebrarà demà a partir de les 17.30 en l'antiga Càmera Agrària (avinguda del Lledó). La jornada comptarà amb la participació de Mariano Bueno, divulgador en agricultura ecològica, bioconstrucció, geobiologia i formes de vida més saludables i autor del lliure Hort familiar ecològic.

L'edil ha explicat que aquesta iniciativa s'emmarca dins del projecte Horts de Vida, que desenvolupa la cooperativa Hort del Manyano, seleccionat per l'Ajuntament de Castelló per a impulsar l'assessorament en la gestió dels horts urbans i afavorir l'avanç cap a una agricultura més ecològica.

La I Jornada d'Acció Mediambiental Horts en la Ciutat començarà a les 17.30 amb la recepció als participants, dirigida tant als qui gestionen una parcel•la d'hort urbà com a públic en general interessat en agricultura ecològica. En primer lloc intervindrà la presidenta de la Cooperativa Hort del Manyano, Begoña Antequera. A les 18.00 Mariano Bé impartirà la xarrada Historia dels horts urbans i l'horticultura ecològica i urbana. Una hora després intervindrà Rosa García, qui explicarà què és el Comitè d'Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana.

A partir de les 19.30, Belén Sánchez i Jesús Vegas, de la consultoria de permacultura Vivint gota a gota parlaran sobre la gestió responsable de l'aigua i tancarà la jornada Regina Monsalve, presidenta del Col•legi d'Enginyers Tècnics Agrícoles i Graduats de València i Castelló.Segueix-nos: