Està en: INICI > Notícies

Activitats culturals, d'oci, familiars i esportives integren la programaci turstica d'estiu de Castell

Dilluns, 3 de Juliol de 2017

La regidora Patricia Puerta destaca l'oferta d'esdeveniments en les platges i altres escenaris com el planetari o el parc del Pinar.

La programació d'estiu a Castelló presenta una oferta variada d'activitats tant en la platja com en altres escenaris com el planetari, el parc de la Pineda, el Grau o les ermites. Una dinamització que s'organitza en tres grans àmbits: les activitats culturals i d'oci, amb propostes com els concerts del Gurugú Musical o el cinema d'estiu; les activitats per a públic familiar, entre les quals destaca l'extensa programació del planetari i el parc aquàtic de la platja de la Pineda i les activitats esportives.

La presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Patricia Puerta, ha explicat que la programació suma les activitats programades per les regidories de Turisme, Cultura, Joventut, Esports, Ermites, Consum i Sostenibilitat Ambiental "amb l'objectiu d'enriquir l'oferta i facilitar la seua difusió". A més, aquesta col•laboració entre regidories també permet diversificar els escenaris "i encara que el gruix de la programació es fa en les platges, també hi ha altres espais amb activitats com el templet del Grau, el Casal Jove, el parc de la Pineda, les ermites i, de cara a setembre, s'incorporen uns altres com les places Major, Peixateria, Miquel Peris i Segarra o el mercat de Sant Antonio dins de la campanya Divercuina de la Terreta".

Enguany repeteix presència en la programació per segon any el Gurugú Musical, un cicle de concerts que torna a la platja del Gurugú però aquesta vegada a peu d'arena i els divendres a les 20:00 hores. També s'inclou un clàssic de la programació estival, el cicle d'estiu en la platja del Gurugú. L'oferta musical es completa amb concerts de la banda de música, el festival Arrankapins o el cicle de música i dansa en les ermites, que durant l'estiu manté l'activitat.

Quant a les activitats per a públic familiar, el planetari es converteix en un referent de la programació amb conta contes, tallers i una escola d'estiu. A més, la platja de la Pineda també acull fins al 20 d'agost un parc aquàtic amb inflables dins de l'aigua. "La platja de la Pineda explica a més amb importants serveis per al públic familiar, com el punt de lactància i alimentació infantil o la biblioteca del mar que, al costat de la programació i el parc litoral, converteix aquest punt de la nostra costa en una destinació especialment idònia per a famílies", segons la regidora Patricia Puerta.

Finalment, l'àmbit de les activitats esportives i temps lliure inclouen activitats com el ioga en la platja, activitats aquàtiques per a persones amb diversitat funcional, aquafitness, tai xi, volei, Kangoo Power, caiac, pàdel i un llarg etcètera. Enguany també se celebra una nova edició del Festival de Ioga, que compleix ja la seua cinquena edició, els dies 4, 5 i 6 d'agost.

L'oferta d'activitats culturals, d'oci, per a públic familiar, esportives i de temps lliure se sumen a la qualitat de les nostres platges, que compten amb distintius com les banderes blaves i Q de qualitat.Segueix-nos: