Està en: INICI > Notícies

Castell celebra el dia de la conservaci del sl amb una ruta i jocs per a totes les edats

Dimarts, 11 de Juliol de 2017
La iniciativa pertany al programa d'estiu "Celebrem la natura", que té com a objectiu conscienciar sobre el medi ambient.


Amb motiu del dia de la conservació del sòl, el 14 de juliol es realitzarà una activitat que consistirà en una ruta de jocs des de l'ermita de la Magdalena fins a la Font de la Salut. Aquesta és una de les diverses accions del programa de conscienciació "Celebrem la natura", impulsada per la Regidoria de Sostenibilitat dirigida per Sara Usó, amb l'objectiu de sensibilitzar als ciutadans sobre medi ambient a través de jocs i activitats de diferents tipus i la seua pròpia experiència.

La ruta, que iniciarà a les 17:15 hores en l'ermita de la Magdalena i la durada aproximada de la qual és de tres hores i mitja, consistirà en diversos jocs i endevinalles per a totes les edats que ajudaran a entendre perquè el sòl és tan important i quins són els diferents ecosistemes que hi ha en ell. A més, l'activitat té especial importància en aquesta època estival, en la qual molts boscos, muntanyes i paisatges de la província conviuen amb el risc de patir greus incendis, per la qual cosa també s'ensenyarà com cuidar-los i conservar-los de la millor manera possible.

Aquesta acció, igual que les que es realitzaran durant la resta del mes de juliol i en el mes de setembre dins del mateix programa, és gratuïta i solament necessita una preinscripció a través de Itinerantur (http://info@itinerantur.com). La pròxima activitat que es durà a terme serà el 28 de juliol per a celebrar el dia mundial de la població amb un passeig amb bicicleta per alguns dels millors paisatges de Castelló.Segueix-nos: