Està en: INICI > Notícies

Castell celebra aquest cap de setmana el I Obert Nacional de Frontenis

Dimecres, 12 de Juliol de 2017
Castelló celebra aquest cap de setmana el I Obert Nacional de Frontenis, entre els dies 14 i 16 de juliol. El torneig comptarà amb dues categories diferents: absolut masculí i juvenil masculí i es disputarà en les instal•lacions del Club de Frontenis Castelló.

A més, l'Obert comptarà amb les millors raquetes de la comunitat, entre ells alguns representants provincials com Cristian Julián Ferrrando, campió de lliga i copa amb el seu club Portacoeli Serra i campió del rànquing de la lliga autonòmica de la Comunitat Valenciana.

També estaran presents Fernando Pla i Joel Avellaneda, campió i tercer classificat, respectivament, en el campionat nacional de preolímpica de seleccions autonòmiques en categoria de cadets i juvenils.

Les partides de setzens es disputaran el divendres a partir de les 18.00 hores. El dissabte al matí tindran lloc els quarts de final i a la vesprada les semifinals, reservant les finals per al diumenge a la vesprada. L'entrada per a veure el torneig és gratuïta.Segueix-nos: