Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament de Castell i el Servef eleven a 2,1 milions la inversi de l'Avalem Joves + per a contractar a 78 joves

Dimarts, 25 de Juliol de 2017
L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, destaca que l'ocupació "ha sigut i segueix sent una prioritat per al Govern municipal".


Sara, David, María, Alejandro, Marta, Juan… i així fins a 78 joves s'han incorporat hui com a empleats de l'Ajuntament de Castelló dins del programa Avalem Joves + impulsat per la Generalitat Valenciana, a través del Servef, que compta amb fons municipals, autonòmics i europeus. L'Ajuntament de Castelló i el Servef han elevat la inversió fins als 2,1 milions d'euros per a ampliar el nombre de contractacions previstes inicialment, i de 50 s'ha passat a 78.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i la regidora d'Impuls de l'Activitat Econòmica, Patricia Puerta, al costat de la cap de l'àrea municipal d'ocupació CastellóCREA, Remedios Pavón, han donat avui la benvinguda als 78 joves que durant un any s'integraran en la plantilla de l'Ajuntament de Castelló amb el programa Avalem Joves +, cofinançat pel Servef (1.276.238 euros) i per l'Ajuntament de Castelló (884.112 euros). Marco ha confiat que aquesta iniciativa, que per a alguns és la seua primera experiència laboral, "es convertisca en una oportunitat d'inserció en el mercat laboral" i ha animat als 78 joves a afrontar tots els reptes que se'ls plantegen i "a tornar a alçar-se quan caus, perquè el procés d'aprenentatge consisteix a tornar-se a alçar".

La primera edil també ha destacat que l'ocupació "ha sigut i segueix sent una prioritat per al Govern Municipal", que en dos anys ha augmentat un 350% la inversió en polítiques actives d'ocupació, en passar del milió d'euros pressupostat en 2015 als 4,7 injectats enguany. Amparo Marco ha subratllat que "el vostre futur és el futur de la ciutat de Castelló" i ha subratllat que a partir d'ara van a treballar "per i per als castellonencs".

Per la seua banda, la regidora d'Impuls de l'Activitat Econòmica, Patricia Puerta, ha destacat que el programa Avalem Joves + "té com a objectiu fonamental afavorir la inserció professional dels joves", un fet que suposa "una oportunitat per a les 78 persones seleccionades però també per a l'administració que us rep, en aquest cas l'Ajuntament de Castelló", perquè va a permetre que aporteu el vostre talent a les diferents àrees de l'administració municipal per a prestar un millor servei a la ciutadania".

Puerta ha confiat que l'experiència siga un èxit i servisca per a augmentar les possibilitats d'inserció laboral una vegada finalitzat el període d'un any pel qual estan contractats. "L'Equip de Govern de l'Ajuntament de Castelló ha apostat i seguirà apostant per l'ocupació i, especialment per l'ocupació juvenil, perquè sou el present i el futur de la ciutat i perquè sou una part fonamental per al desenvolupament econòmic i social de Castelló", ha subratllat la regidora d'Ocupació, que a més ha afegit que "una ciutat que genera oportunitats laborals, que posa en valor el talent i que promou la intel•ligència col•lectiva és una ciutat amb futur. I treballem perquè Castelló siga una ciutat amb futur, però també amb present".

Cal recordar que el Pla Estratègic d'Ocupació de Castelló, aprovat fa poc més d'un any, contempla entre les accions estratègiques d'actuació mesurades per a promoure l'ocupació jove.
Segueix-nos: