Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament de Castell podr emprar a altres 88 aturats ms amb l'engegada de la segona edici del pla Jornals de Vila

Dimarts, 1 de Agost de 2017
La iniciativa s'aprovarà aquest dijous en la Junta de Govern i prioritzarà la contractació de persones en risc d'exclusió social.


La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Castelló aprovarà aquest dijous la segona edició del programa Jornals de Vila, que permetrà contractar a 88 persones aturades prioritzant aquelles que es troben en situació d'exclusió social.

La regidora d'Impuls de l'Activitat Econòmica, Patricia Puerta, ha destacat que després dels bons resultats i l'experiència obtingudes en la primera edició "des de l'equip de Govern seguim endavant en la nostra aposta per l'impuls econòmic amb un pla municipal propi per a fomentar l'ocupació".

Així mateix, la regidora ha subratllat que "la iniciativa permetrà contractar a un total de 88 persones aturades, 45 més que l'any passat, durant un període de 6 mesos, entre l'1 d'octubre de 2017 i el 31 de març de 2018".

L'edil també ha recordat que el programa manté com a objectius "la rehabilitació, reparació i manteniment dels habitatges socials i edificis municipals" i que "les persones contractades el seran a jornada laboral completa".

El projecte està dirigit a aturats que es troben en situació d'exclusió social, prioritzant-se aquells que siguen derivats dels Serveis Socials o que acrediten ser usuaris d'aquest servei. Puerta ha explicat que "els principals motius són que es considera que aquest és un col·lectiu que necessita major dedicació per la seua especial dificultat per a accedir i mantenir-se de manera estable en el mercat laboral i perquè la seua contractació suposa una garantia d'igualtat efectiva d'oportunitats entre homes i dones i la no discriminació en el mercat laboral".

Jornals de Vila té un pressupost inicial d'1.406.265,98 euros dividits entre els exercicis de 2017 i 2018, la qual cosa permetrà contractar a persones d'àmbits diversos: lampistes, oficials d'electricitat, oficials i peons d'obra de paleta, oficials i peons de pintura, peons de neteja, oficials i peons de fusteria metàl·lica, un coordinador i un treballador social, un educador social, administratius i auxiliars administratius, auxiliars de programes d'habitatge i un arquitecte tècnic o aparellador.Segueix-nos: