Està en: INICI > Notícies

La carrera popular de San Agustn i San Marcos arriba a la seua novena edici

Dilluns, 4 de Setembre de 2017El regidor d'Esports, Enric Porcar, i el president de l'Associació de Veïns San Agustín y San Marcos, Francisco Cabañero, han presentat avui la novena edició de la carrera dels grups San Agustín i San Marcos i Roser, que se celebrarà dissabte que ve 9 de setembre a partir de les 19.00 hores en doble modalitat, 5K i 10K.

Porcar ha explicat que aquesta carrera popular del barri San Agustín i San Marcos "manté el seu caràcter inicial de promoure l'esport entre els veïns i veïnes, així com d'obrir el barri a la resta de la ciutat". Per la seva banda, Francisco Cabañero ha subratllat que "és una carrera típica que va començar amb esperit de barri i ha anat creixent fins al dia d'avui gràcies a l'esforç i suport dels petits comerços del barri, que són els que han fet que aquesta prova es mantinga".

En aquesta edició, igual que en l'anterior, és la Clínica de Fisioteràpia Contador l'encarregada d'organitzar i coordinar la prova juntament amb les associacions de veïns implicades: San Agustín i San Marcos, Carretera Borriolench, Roser i adjacents.

A més, a partir de les 17.00 hores se celebraran les carreres infantils i hi haurà també activitats per a tota la família i per a totes les edats amb zumba, jocs per a xiquets i xiquetes i fins a una truita monumental com a colofó de la jornada.Segueix-nos: