Està en: INICI > Notícies

Castell acull la presentaci del "Congrs de Pilota Valenciana: reptes per al segle XXI'

Divendres, 29 de Setembre de 2017El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha participat en la presentació de les activitats que es realitzaran durant els dies 26, 27 i 28 d’octubre.
 
El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, ha participat  aquesta vesprada a la Casa dels Caragols de la presentació del ‘Congrés de Pilota Valenciana: reptes per al segle XXI’. A la presentació també han estat presentes el director general d’Esports, Josep Miquel Moya, el diputat d’Esports de la Diputació de Castelló, Luís Martínez, el President de la FPV, Daniel Sanjuan, el Coordinador de Pilota Valenciana de la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner, el representant de Bankia, Vicente Miralles, i la Presidenta del Club Pilotari Castelló, Noemí Torrijos.
 
Aquest Congrés es desenvoluparà durant els dies 26, 27 i 28 d’octubre a la ciutat de València amb l’objectiu de sensibilitzar la problemàtica actual que pateix la pilota valenciana. Així doncs, s’ha promogut l’organització d’un congrés que debata, difonga i reflexione sobre la realitat actual de l’esport i assente unes bases sòlides per a encarar el futur amb garantia.
 
Amb la intenció d’arribar a totes les comarques, implicant a tots els clubs i ajuntaments perquè en siguen protagonistes actius, s’han organitzat activitats a partir de l’1 d’octubre per molts pobles per tal d’aconseguir el màxim de visibilitat i que la pilota abandone la situació de minorització on es troba immersa. A la ciutat de Castelló se’n podrà gaudir d’algunes d’aquestes els dies 9, 11 i 21 d’octubre.
 
A més, l’ocasió també ha servit per a presentar els actes del XXX Aniversari del Club Pilotari Castelló.Segueix-nos: