Està en: INICI > Notícies

L'Aplec del Major es converteix en una festa homenatge "als qui han fet possible el Castell en qu ara vivim"

Diumenge, 1 de Octubre de 2017El Grup Rosario acull l'acte central del Dia Internacional de les Persones Majors.
 
Centenars de persones han assistit a l'Aplec del Major, organitzat per la Regidoria de Gent Gran i Coasveca, una jornada de festa participativa i comunitària per als més majors, amb motiu del Dia Internacional de les Persones Majors. "És un dia per a agrair el treball de tota una vida de les dones i homes que han fet possible el Castelló en què ara vivim", afirma la regidora Mary Carmen Ribera.
En aquesta primera edició, la programació compta amb la recepció dels participants amb la batukada Dimonis La Plana, tallers, l'actuació de la rondalla de l'Once, menjar per als participants, un teatre a càrrec del grup de teatre de la Regidoria de Gent gran i per a finalitzar un ball i un berenar per als assistents.

L’Aplec del Major és una més de les activitats programades per la regidoria amb motiu del Dia Internacional de les Persones Majors. Entre elles, estarà la jornada sobre ‘Qualitat de vida sent major’, iniciativa del Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana, en la qual farà una anàlisi del programa ‘Castelló, ciutat amigable amb la gent gran".Segueix-nos: