Està en: INICI > Notícies

L'Assemblea General del Patronat de Festes se celebrar el 28 d'octubre

Dilluns, 16 de Octubre de 2017

El consell rector ha aprovat avui la convocatòria.
 
El consell rector del Patronat Municipal de Festes ha acordat en la sessió extraordinària celebrada avui la convocatòria de l'Assemblea General del Patronat Municipal de Festes corresponent a l'exercici 2017. L'Assemblea General se celebrarà el 28 d'octubre, a les 10 hores, en el Palau de la Festa.

L'objecte de la sessió consistirà en la valoració de les festes de 2017 mitjançant la presentació de l’informe i la compareixença de la presidenta del Patronat Municipal de Festes, Sara Usó. Així mateix, s'inclourà el torn de precs i preguntes per a la seua formulació per qualsevol membre de l'assemblea.

En el transcurs del consell rector s'ha informat de la baixa voluntària de dos membres: Sixto Barberá, que ha renunciat per problemes de salut, i Raúl Martí, qui ha sol·licitat la baixa per formar part de la Junta de Festes. La regidora de Festes i presidenta del Patronat Municipal de Festes, Sara Usó, ha agraït "el treball desinteressat i l'amor per les festes i per Castelló que han demostrat durant la seua etapa com a consellers".Segueix-nos: