Està en: INICI > Notícies

L'alcaldessa ressalta la importncia que tenen les persones majors en la cohesi de la societat

Dijous, 19 de Octubre de 2017Marco i la regidora Mary Carmen Ribera participen en les jornades ‘La qualitat de vida sent major’ organitzades pel Col·legi de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana juntament amb l'Ajuntament.
 
L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha assegurat aquest matí en les jornades ‘La qualitat de vida sent major’ que "devem un agraïment permanent a les persones de més edat d'aquesta ciutat perquè han sigut i són una part molt important de la societat", un acte que també ha comptat amb la regidora de Gent Gran, Mary Carmen Ribera.

Marco ha realitzat aquestes declaracions en la inauguració de la citada jornada organitzada pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana dins dels actes commemoratius amb el Dia Mundial de les Persones Majors programats per la Regidoria de Gent Gran.

En la seua intervenció, l'alcaldessa ha destacat que "la gent menys jove –en referència a les persones majors– són, juntament amb els xiquets i Benestar Social, les àrees que més em preocupen i que estan prioritzades sempre en Alcaldia". També ha subratllat "el paper fonamental dels psicòlegs en l'envelliment de les persones i el dret de cadascun a envellir com vulga", així com la contribució dels professionals "en un tema tan preocupant com la violència familiar en la gent gran".

Un altre dels aspectes que ha ressaltat la primera autoritat de Castelló és "el treball professional dels tècnics de l'Ajuntament que formen part de l'equip de la Regidoria de Gent gran que malgrat ser un grup xicotet dediquen molt esforç i treball per a millorar la qualitat de vida de la gent menys jove i per a aconseguir també que Castelló siga una ciutat amigable amb les persones majors".

Per la seua banda, Ribera ha manifestat que el servei d'assessorament psicològic que de forma gratuïta ofereix l'Ajuntament des de la Regidoria de Gent Gran "compta amb una assistència molt nombrosa cada setmana i està sent tot un èxit".

A més, la regidora ha indicat que des de l'administració municipal "nostra labor és ocupar-nos per les persones majors de Castelló i posar al seu servei totes les eines que precisen per a tenir una vida més activa i saludable".Segueix-nos: