Està en: INICI > Notícies

Castell ms sostenible promou l'agricultura ecolgica i els cultius de temporada

Dijous, 26 de Octubre de 2017La sessió inclou una zona de tallers on els participants podran dissenyar el seu propi jardí vertical.
 
Avantatges de l'agricultura ecològica, calendari de cultius, productes de temporada… Aquestes són algunes de les temàtiques que s'abordaran aquest dissabte, 28 d'octubre, en la jornada de Castelló més sostenible, una campanya anual promoguda per la Regidoria de Sostenibilitat de l'Ajuntament de Castelló per a difondre valors ambientals. La jornada, que se celebrarà d'11:00 a 14:00 en la plaça Major, inclou un àrea didàctica i un àrea de tallers, ambdues pensades especialment per a públic familiar.

La regidora de Sostenibilitat, Sara Usó, ha subratllat la importància de "mostrar els avantatges de l'agricultura ecològica i dels productes de proximitat entre els més xicotets a través d'una proposta didàctica i amena que pretén asseure les bases d'una societat que pense més en clau de sostenibilitat ambiental".

L'àrea didàctica comptarà amb la col·laboració de Supernaranjas, els agricultors de la qual explicaran com conrear en recents reciclats. També explicaran quins són els principals cultius de temporada, les característiques dels substrats i les necessitats hídriques de cadascun dels cultius.

La zona de tallers permetrà que els participants decoren els seus propis tests a partir de materials reutilitzats amb tot tipus de dissenys divertits. A més, es mostrarà com fer un mini jardí vertical per a poder penjar-ho en la balconada de casa.

La campanya Castelló més sostenible se celebra un dissabte al mes i es dedica a dotze temàtiques ambientals diferents com l'eficiència energètica, la protecció del litoral o la mobilitat sostenible. Aquesta iniciativa pretén difondre valors ambientals entre la ciutadania a través d'una proposta lúdic-didàctica amb jocs, tallers i dinàmiques enfocades a conscienciar al públic familiar sobre la cura i protecció del medi ambient també en l'àmbit local.Segueix-nos: