Està en: INICI > Notícies

La Festa de l'Esport Base reconeix hui la progressi de 40 joves de la ciutat en 25 modalitats esportives diferents

Divendres, 10 de Novembre de 2017En la gala també es premiarà a cinc esportistes i un club que durant la temporada passada han sigut internacionals o campions d’Espanya en categoria absoluta.
 
Els esportistes joves més destacats de Castelló rebran aquesta nit el reconeixement de la ciutat en la vint-i-sisena edició de la Festa de l’Esport Base, que arrancarà a les 20.30 hores en el Teatre del Raval. Un total de 40 esportistes des dels 10 als 18 anys seran homenatjats per la seua progressió i les fites assolides durant la passada temporada. La gala, organitzada pel Patronat d’Esports, premia a un xic i una xica per cada modalitat esportiva, amb l'única condició que no pot repetir en dues edicions en la mateixa disciplina.

Igualment, seran guardonats sis esportistes que durant la passada temporada han sigut internacionals o han guanyat campionats d'Espanya en categoria absoluta. En aquesta edició de 2017 són les atletes Carmen Ramos i Raquel Martínez, les golfistes Natalia Escuriola i María Palacios, el jugador d'hoquei en línia Óscar Ballester i el club femení de futbol sala Asorcas.

El regidor d'Esports, Enric Porcar, ha assenyalat que "la gala té un doble vessant, doncs d'una banda es reconeix als esportistes joves de Castelló i, per un altre, es destaquen els valors de l'esport". "El treball en equip, la solidaritat, la tolerància, la bona relació entre companys i rivals són, entre d’altres, aportacions valuoses que brinda l'esport a la societat que mereixen ser potenciats i, com farem aquesta nit, reconeguts", ha assenyalat Porcar.

Els 40 esportistes (23 xics i 17 xiques) que seran premiats hui representen a 28 clubs de la capital i practiquen 25 modalitats esportives. Aquestes són escacs, atletisme, bàsquet, handbol, beisbol, ciclisme, esgrima, frontenis, futbol sala, gimnàstica rítmica, golf, judo, motociclisme, natació, pàdel, hoquei en línia, pilota valenciana, piragüisme, rugbi, surf, taekwondo, tenis, triatló, vela i voleibol. I els clubs presents en la gala, Club Ajedrez Círculo Mercantil, Club Atletisme-Playas de Castelló, Amics del Bàsquet, Nou Bàsquet Femení, C. D. Balonmano Castellón, Club de Beisbol Criollos de Castelló, C. C. Costa de Azahar Castellón, Club Esgrima Touché Castelló, Club Esgrima Azahar, Club Frontenis Castellón, Castellón F. S., Club Gimnàstica Tramuntana, Club de Golf Costa de Azahar, Distrito 10, Club Motociclismo Revoluciones por Minuto Castellón, Club Waterpolo Castellón, Club Natació Castalia-Castellón, Club de Pádel PeriEsport, Hockey Club Castellón, Club Pilotari Castelló, Real Club Náutico Castellón, Club Rugby Castellón, Club Esportiu Eolo Castellón, Club Han, Club de Tenis Castellón, C. T. Evasión Castellón, Club Voley L’Illa Grau i Voley Grau Castelló.

Durant el transcurs de la gala es projectaran quatre vídeos realitzats per clubs de la ciutat en els quals han participat esportistes i que pretenen fomentar els valors en el món de l'esport. En aquesta iniciativa ha col·laborat el Col·legi de Psicòlegs. Igualment, hi haurà un cinqué vídeo especial en homenatge a la dilatada trajectòria del grauer Pablo Herrera, medallista olímpic de voley platja.Segueix-nos: