Està en: INICI > Notícies

Salut Pblica contribueix a afrontar l'estrs de la contaminaci acstica en les persones autistes

Dilluns, 13 de Novembre de 2017

La regidora Mary Carmen Ribera anuncia uns tallers per a sensibilitzar a les famílies, professionals i població sobre els TEA.
 
La regidora de Salut Pública, Mary Carmen Ribera, ha informat avui que l'Ajuntament de Castelló ha organitzat uns tallers de tractament per a afrontar l'estrès que provoca la contaminació acústica en persones amb Trastorn d'Espectre Autista (TEA), que se celebraran els pròxims dimarts 14 i 28 de novembre, de 17.30 a 20.30 en la Casa de la Cultura, impartits per l'Associació-Escola El Cau.

Ribera ha explicat que "l'objectiu bàsic d'aquest programa se centra a sensibilitzar a les famílies, professionals i població en general sobre els TEA i comprendre les seues peculiaritats i la forma especial de percebre els estímuls sonors del seu entorn".

Així mateix, la regidora ha manifestat que també "es tracta d'estudiar les respostes d'estrès agut davant ambients amb forta contaminació acústica i proposar alternatives individuals, familiars i socials per a reduir o evitar els seus efectes, al mateix temps que establir criteris de qualitat de vida en salut ambiental en contextos familiars, institucionals i socials".

Per a poder participar en els tallers cal apuntar-se a través del correu sanidad@castello.es, facilitant les dades personals. cal ressaltar que la formació és per a familiars i que les persones afectades amb TEA no han d'acudir.Segueix-nos: