Està en: INICI > Notícies

Normalitzaci mostra la seua satisfacci per la quantitat de vdeos rebuts del concurs de promoci del valenci

Divendres, 17 de Novembre de 2017Els equips de Normalització Lingüística dels ajuntaments de Castelló, Vila-real i Benicàssim s’han reunit per escollir el guanyador.
 
El jurat del primer concurs de vídeo per a promocionar el valencià que organitza l’Ajuntament de Castelló de la Plana, format pels equips de Normalització Lingüística de Castelló, Vila-real i Benicàssim, s’han reunit per tal de visualitzar les propostes audiovisuals que han rebut i deliberar els guanyadors.
 
El concurs, dotat en 3.500€, "buscava que els alumnes de Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat i Relacions Públiques feren un vídeo viral per a xarxes i que pogués convertir-se en un spot que utilitzarem durant tot l’any per sentir-nos orgullosos i potenciar la nostra llengua", segons ha manifestat el regidor de Normalització Lingüística de Castelló de la Plana, Ignasi Garcia.
 
Fins a un total de 26 vídeos s’han presentat, dels quals 16 pertanyen a estudiants del Grau en Comunicació Audiovisual, 8 al de Publicitat i Relacions Públiques i 4 al de Periodisme. Els alumnes de la Universitat Jaume I són els que més treballs han enviat amb un total de 13 vídeos, seguida de les universitats CEU Cardenal Herrera, la Politècnica de València i la Universitat de València amb 4, i un vídeo de la Universitat d’Alacant.
 
Garcia ha explicat que hi havia treballs de tota mena i que "uns eren autèntics anuncis publicitaris, altres més intimistes, altres de més gamberros i fins i tot alguns de més durs que copsaven a l’espectador". Així mateix, el regidor ha expressat que s’ha tingut d’escollir-ne un i l’elecció ha estat difícil perquè "hi havia treballs de gran qualitat".
 
Els guanyadors del premi del primer concurs per promocionar el valencià com a llengua normal d’ús es donarà a conèixer el proper dimarts 21 de novembre quan l’Ajuntament de Castelló, junt amb la plataforma Castelló per la Llengua, presente i explique els actes en commemoració de les Normes del 32.Segueix-nos: