Està en: INICI > Notícies

El Grau potencia la seua programaci nadalenca amb animaci infantil i una Nit de Cap d'Any amb tardeo musical

Dimarts, 21 de Novembre de 2017El tinent d'Alcaldia, Rafa Simó, i la regidora Mary Carmen Ribera destaquen l'ampliació de les alternatives d'oci.
 
El Nadal arriba al Grau carregada de novetats. Enguany s'ha programat per primera vegada un cicle itinerant d'animació infantil i la Nit de Cap d’Any arranca a partir de les 15:00 amb tardeo musical. El tinent d'Alcaldia del Grau, Rafa Simó, i la regidora de Salut Pública, Mary Carmen Ribera, han presentat avui la programació de Nadal al Grau "amb la qual ampliem l'oferta d'activitats per a públic infantil i familiar coincidint amb les vacances escolars i potenciem els actes de la Nit de Cap d’Any per a convidar a la gent a acudir al Grau a celebrar el canvi d'any", segons ha explicat avui el tinent d'Alcaldia del Grau, Rafa Simó.

Simó ha detallat la programació de la Nit de Cap d’Any, en la qual també col·labora el Patronat Municipal de Festes, que enguany arriba amb dues novetats destacades: un tardeo musical de 15:00 a 22:00 amb dj, en una sessió contínua que se celebrarà en la carpa instal·lada en el pati del col·legi Juan Sebastian Elcano i l'ampliació de l'horari de la festa posterior a les campanades, que serà fins a les 6:00 de la matinada. A més, ha afegit el tinent d'Alcaldia del Grau, "enguany es projectarà un vídeo previ a les campanades, que tornaran a donar-se en l'edifici del Rellotge, i després l'Orquestra Camaleón continuarà la festa".

Per la seua banda, la regidora Mary Carmen Ribera ha subratllat l'oferta d'activitats per a públic infantil i familiar que "es programa per primera vegada per a oferir una alternativa d'oci durant les vacances nadalenques". Aquest cicle de Nadal al Grau inclou tallers de temàtica nadalenca i animacions infantils en tres espais diferents del Grau "amb l'objectiu d'acostar la programació a més punts", ha abundat la regidora.

Així, Nadal al Grau arrancarà en el parc de la Panderola, on els dies 22 en horari de vesprada, el dia 23 al matí i a la vesprada i el dia 24 de desembre, solament en horari matinal, hi haurà diversos tallers nadalencs. A més, del dissabte 23 a les 18:00 quan està programat un espectacle d'animació.

La programació continuarà en la plaça Mare de Déu del Carme el dissabte 29 de desembre de 16:30 a 19:30 amb tallers; l'endemà en horari de matí i vesprada amb activitats i animació infantil a partir de les 18:00 i el dia 31 d'11:00 a 14:00. Finalment, el cicle Nadal al Grau es desplaçarà fins al carrer Eivissa, enfront del Museu de la Mar, els dies 4 de gener en horari de 16:30 a 19:30, inclòs un espectacle a partir de les 18:00, i el dia 5 de gener d'11:00 a 14:00.

El tinent d'Alcaldia del Grau, Rafa Simó, ha subratllat que "enguany la programació mira cap al públic familiar, amb un cicle de Nadal al Grau que ofereix vuit dies d'activitats i una Nit de Cap d’Any més completa i potenciada per a convertir al Grau en un punt de trobada i celebració d'aquestes festes".Segueix-nos: