Està en: INICI > Notícies

Salut Pblica installa nous jocs per a gossos en les zones d'esplai del Pinar i Sensal

Diumenge, 26 de Novembre de 2017Els agility s'emmarquen dins del pla municipal de millora que ha desenvolupat la Regidoria de Mary Carmen Ribera enguany.
 
La Regidoria de Salut Pública de l'Ajuntament de Castelló, dirigida per l'edil Mary Carmen Ribera, ha instal·lat nous jocs agility en les zones d'esplai caní del Pinar i Sensal. Es tracta de dues passarel·les, dues rodes, dos eslàlom i dos túnels per a gossos que compleixen amb tots els cànons de qualitat que estableix la normativa europea.

Ribera ha assenyalat que aquestes actuacions en emmarquen "dins d'un pla municipal de millora de les zones d'esplai caní per a fer més agradable el seu ús tant a propietaris com a mascotes" i, en aquest sentit, ha apel·lat "a la responsabilitat de la ciutadania per a fer un bon ús de les instal·lacions i d'aquesta manera afavorir el seu manteniment".

Instal·lar més papereres o substituir les deteriorades, col·locar fonts, emplenat de forats, millora de les tanques, col·locació o substitució de bancs són algunes de les millores que s'han vingut executant enguany en les citades zones, segons ha explicat la regidora.

D'aquesta manera, cal ressaltar que s'han dut a terme actuacions en les zones d'esplai caní del Pinar, Lledó-Primer Molí, parcs de l'Auditori i Pont de Ferro, Sensal, Vila Dolores-Boera, Maestro Arrieta, Parc Litoral i Universitat-Ric Sec.Segueix-nos: