Està en: INICI > Notícies

Artesania, ball i msica mostraran en la plaa Santa Clara la riquesa intercultural de Castell

Dijous, 14 de Desembre de 2017Un total de 33 entitats participen en el VI Mercat Intercultural organitzat per la Regidoria de Benestar Social i Dependència.

Castelló acollirà aquest dissabte 16 de desembre de 2017 el VI Mercat ambulant Intercultural organitzat per la Regidoria de Benestar Social i Dependència, una iniciativa que té com a objectiu "posar en valor la importància del paper de les associacions en la consolidació de la ciutat com una societat intercultural", segons ha manifestat el regidor José Luis López.

El mercat ambulant tindrà lloc en la plaça Santa Clara, de 10.00 a 14.00 hores, amb la participació d'un total de 33 entitats –tant autòctones com a immigrants, fundacions, entitats religioses i ONG-, i en el mateix els castellonencs podran trobar artesania, pintura, actuacions musicals i exposició d'objectes típics de les diferents cultures que conviuen a Castelló.

López ha destacat que es tracta de "una activitat municipal gratuïta dirigida a tota la població amb un caràcter intercultural i solidari que fa possible l'acostament, el coneixement i la col·laboració del teixit associatiu. A més, brinda a la ciutadania la possibilitat de conèixer una mostra de l'artesania, pintura i productes típics representatius de les cultures presents en la ciutat contribuint, d'aquesta forma, a potenciar el coneixement, respecte, tolerància i, en definitiva, la convivència".

Cal destacar que durant la jornada es podrà gaudir d'actuacions musicals, entre les quals destaquen un taller de capoeira, ball flamenc, folklore mexicà i activitats per a xiquets i xiquetes.Segueix-nos: