Està en: INICI > Notícies

Urbanisme conclou la millora de l'accessibilitat del pavelló Ciutat de Castelló i l'adequació de vàters en Censal i Carles Salvador

Dijous, 14 de Desembre de 2017



L’edil Rafa Simó destaca que aquestes inversions financerament sostenibles "milloren la qualitat de vida de la ciutadania".

El regidor d'Ordenació del Territori i responsable d'Urbanisme, Rafa Simó, ha signat la recepció d'obres de tres projectes executats amb inversions financerament sostenibles que han suposat la millora de l'accessibilitat del pavelló Ciutat de Castelló i la reforma dels banys en dos col·legis: el Censal i el Carles Salvador. Aquesta recepció d'obres culmina el procés de tramitació i execució d'aquests projectes "amb els quals Castelló segueix donant passos per a convertir-se en una ciutat més amable, més accessible i que atenga les necessitats de la població en la seua vida quotidiana, i en aquest cas concret, recolzant la millora d'instal·lació dels col·legis públics en els quals diàriament estudien milers de xiquets i xiquetes de la nostra ciutat".

La remodelació de lavabos en el col·legi Censal ha permès millorar les instal·lacions situades en l'edifici docent i en el pati, incorporant a més un vàter adaptat per a garantir l'accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda, una actuació licitada per 60.000 euros i que ha afectat a una superfície de 68,25 metres quadrats.

Quant a la reforma dels banys del col·legi Carles Salvador, també ha consistit en l'adequació dels banys d'Infantil i Primària situats en planta baixa i planta superior i, a més, incorporant un vàter adaptat. "Aquestes millores executades a través de les inversions financerament sostenibles demostren l'aposta del Govern municipal per atendre les demandes dels col·legis públics, com ha reiterat l'alcaldessa, Amparo Marco, i com treballa la Regidoria d'Educació dirigida per Enric Porcar", ha apuntat l'edil Rafa Simó.

La tercera actuació, la recepció de la qual d'obres s'ha signat aquesta setmana, correspon a la millora de l'accessibilitat del pavelló Ciutat de Castelló, pressupostada en 100.000 euros, tant a l'interior com en la zona de taquilles de la instal·lació esportiva. Simó ha explicat que el projecte ha incorporat "l'adaptació de quatre vestuaris per a persones amb mobilitat reduïda, l'adaptació del punt de vendes d'entrades i la substitució d'un lavabo i vàter en la zona de condícies públiques per nous sanitaris accessibles i dotats amb barres de suport segons normativa". A més, ha afegit el regidor de l'àrea d'Urbanisme, també s'ha executat la reserva de places per a espectadors amb mobilitat reduïda.

"Aquests tres projectes sumen una inversió superior als 225.000 euros però sobretot demostren la sensibilitat per un microurbanisme amb caràcter social que millore la qualitat de vida dels castellonencs", ha conclòs el regidor d'Ordenació del Territori, Rafa Simó.



Segueix-nos: