Està en: INICI > Notícies

Castell millora les competncies laborals de 600 persones amb 44 cursos de formaci

Dimarts, 19 de Desembre de 2017La regidora Patricia Puerta destaca que aquesta oferta s'ha adaptat a les demandes de professionals d'orientació, aturats, teixit empresarial i entitats del territori.

Un total de 612 ciutadans i ciutadanes han participat en algun dels 44 cursos de formació que l'Ajuntament de Castelló, a través de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) CastellóCREA, "ha oferit de forma gratuïta al llarg de novembre i desembre per a millorar les seues competències laborals", segons ha explicat la regidora d'Impuls de l'Activitat Econòmica, Patricia Puerta.

Les diferents accions formatives s'han emmarcat en cinc grans àrees: idiomes, noves tecnologies, administració comercial, desenvolupament personal i cursos encaminats a l'obtenció de certificats professionals. A més, la regidora Patrícia Porta ha destacat que l'oferta de cursos respon a la consulta de necessitats que es va plantejar des de l'ADL CastellóCREA tant a professionals d'orientació, persones aturades, teixit empresarial com a entitats del territori.

"Aquesta anàlisi prèvia de necessitats té l'objectiu de dissenyar una oferta formativa que atenga les demandes de formació que tenen els destinataris o que encaixen amb els perfils professionals que estan demandant les empreses, de manera que es facilite la inserció laboral", segons ha explicat la responsable de l'àrea d'Impuls de l'Activitat Econòmica en l'Ajuntament de Castelló.

Aquest paquet de cursos s'emmarca dins l'aposta clara de l'equip de Govern municipal per contribuir a reforçar el perfil professional de persones en situació de desocupació, millorar les seues habilitats per a l'ocupació i l'autoocupació i d'aquesta manera ajudar al fet que augmenten les seues possibilitats d'incorporació al mercat laboral. L'Ajuntament de Castelló, a través del pressupost anual de la Regidoria d'Impuls de l'Activitat Econòmica, ha destinat una inversió de 60.000 euros que ha permès formar a 612 persones.

Aquestes accions formatives s'engloben en l'àmbit de formació, la quarta línia del Pla Estratègic d'Ocupació 2016-2019 "que ens està permetent traçar les polítiques per a afavorir l'ocupació, la formació, la innovació o l’emprenedoria en la ciutat de Castelló", en paraules de l'edil Patricia Puerta.Segueix-nos: