Està en: INICI > Notícies

El Patronat d'Esports acull una xerrada informativa sobre nutrici esportiva amb motiu de la celebraci del VIII Marat BP Castell

Dijous, 11 de Gener de 2018L'acte tindrà lloc aquest  dissabte a les 12 del migdia al Patronat d'Esports de Castelló.

El Patronat d'Esports de Castelló juntament amb el Col·legi Oficial de Dietistes i Nutricionistes de la Comunitat Valenciana han organitzat una conferència sobre nutrició dirigida a corredors, esportistes i públic en general.

Aquest  és el primer any que s'adopta aquesta iniciativa amb la intenció de previndre malalties i lesions, al mateix temps que es pretén afavorir el rendiment esportiu dels corredors que participen en la Marató BP Castelló. La prova esportiva es celebrarà el proper 18 de febrer i està considerada com el sisè millor marató a nivell nacional.

La intervenció nutricional en esportistes és un aspecte bàsic per optimitzar l'estat de salut i maximitzar els efectes de l'entrenament. La xerrada anirà a càrrec de l'especialista en nutrició esportiva Ana Benedicto i tindrà lloc aquest dissabte al Patronat d'Esports de Castelló al carrer Columbretes, 22.

Aquest acte forma part de la campanya  "Som el que Mengem" que desenvolupa la regidoría d’Esports de l’Ajuntament de Castelló i pretén sensibilitzar a la població dels beneficis de portar una vida saludable.Segueix-nos: