Està en: INICI > Notícies

Castell destina 150.000 euros al reasfaltat i millora de voreres del carrer Pablo Iglesias

Dijous, 18 de Gener de 2018L'actuació projectada pel departament d'Urbanisme permetrà ampliar el nombre de rebaixes per a millorar l'accessibilitat.

L'Ajuntament de Castelló millorarà l'asfaltat i les voreres del carrer Pablo Iglesias. La regidoria d'Ordenació del Territori, dirigida per Rafa Simó, ha licitat per 153.000 euros la repavimentació i millora de voreres en aquesta transitada via que comunica les avingudes del Mar i Germans Bou. El projecte permetrà a més ampliar el nombre de rebaixes existents en les voreres "amb l'objectiu de millorar l'accessibilitat", segons ha destacat el regidor Rafa Simó.

El carrer Pablo Iglesias forma part de la coneguda com Ronda Barris, que ja ha sigut objecte d'altres millores com en el carrer Clara Campoamor. "Aquesta Ronda Barris ofereix un anell de circumval·lació que millora la connexió de barris al voltant del centre històric, per la qual cosa diàriament suporta un important volum de tràfic", segons ha explicat Simó.

L'actuació, a la qual es destina més de 150.000 euros, permetrà millorar l'asfaltat i les voreres del costat oest del carrer amb una projecte que permetrà millorar el pas per a persones amb mobilitat reduïda". Solament en l'últim any l'Ajuntament de Castelló ha invertit al voltant de 600.000 euros en la repavimentació de carrers en tots els districtes de la ciutat. La campanya de reasfaltat del passat any es va dividir en dues fases, una executada a través de les inversions financerament sostenibles i una altra a través de la partida comuna. La inversió va suposar la repavimentació de 22 calçades repartides pels sis districtes de la ciutat.

Les últimes tres actuacions a realitzar-se van sumar 4,8 quilòmetres més de carrers reasfaltades i han correspost a la repavimentació del camí Quadra Quarta, en el tram comprès entre el camí Penyeta Roja i l'accés al Racó de la Torreta; el carrer Historiador Diago i la carretera Ribesalbes, en el tram entre el carrer Costur i la Quadra Saboner.

L'any anterior l'Ajuntament de Castelló va destinar quasi mig milió d'euros al reasfaltat del camí Serradal, atenent també a una reivindicació veïnal. En aquest sentit, el regidor Rafa Simó ha explicat que la principal selecció de vials es realitza a partir de les demandes veïnals recollides en les juntes de districte.Segueix-nos: