Està en: INICI > Notícies

El diumenge es disputa a Castell la 5 etapa de la Challenge de la Plana

Dilluns, 29 de Gener de 2018En la cursa circular participen 200 aficionats al ciclisme que aspiren a aconseguir el Trofeu Patronat d'Esports.

El ciclisme amateur celebra aquest cap de setmana La Challenge de la Plana, una prova de ciclisme en 9 etapes de categoria social i en la qual participaran 200 aficionats, el màxim nombre possible segons la normativa de la Federació de Ciclisme.

La 5ª etapa que es disputa aquest diumenge consisteix en un recorregut de 57 quilòmetres que parteix de Castelló i discorre pels municipis de Benicàssim, i Borriol, per a tornar de nou a la capital de la Plana. Aquesta prova individual ofereix als ciclistes amateurs la possibilitat de sentir-se com a vertaders professionals, segons explica el Club Ciclista Costa de Azahar  que organitza aquest esdeveniment.

El principal repte es troba en l'alt del Desert de les Palmes, i per al qual s'estableix el Premi de Muntanya de 2ª categoria. Així mateix existeixen altres trofeus per als classificats en la dues metes volants que formen part d'aquesta 5ª etapa de la Challenge de la Plana.

La Challenge de la Plana és un prova individual circular, amb eixida a les 10.30 del matí des del Patronat d'Esports (al costat del Boulevard Blasco Ibañez) i arribada a les 12.10 hores al punt de partida. En la carrera participen diferents categories, Juvenils, Sub 23, Elite i Veterans, que es disputen el Trofeu del Patronat d'Esports.Segueix-nos: