Està en: INICI > Notícies

Castell adjudica fires i mesons de les festes de la Magdalena 2018

Dimarts, 30 de Gener de 2018

El Patronat aprova subvencions per a gaiates, federació de colles i gestora de gaiates i ens vinculats.

El Consell Rector del Patronat Municipal de Festes ha aprovat aquesta setmana l'adjudicació de diferents fondes i fires programats per a la Magdalena 2018, que se celebra del 3 a l'11 de març. El Mercat Artesanal ha sigut adjudicat a l'empresa Espectáculos AMB Producciones S.L., després d'haver ingressat un cànon de 115,000 euros.

L'empresa Promociones y Ediciones Culturales S.A. ha resultat ser l'adjudicatària del Mesó Degustació de Tapes i Cerveses i ha ingressat un cànon que ascendeix a 25.000 euros. Aquesta empresa també gestionarà la Fira de Temàtica Taurina, per a la qual han ingressat un cànon que ascendeix a 5.000 euros. El Mesó de la Cervesa Artesanal ha quedat desert mentre que la Fira de la Cervesa Internacional tornarà a eixir a licitació.

Quant a l'adjudicació de les cadires per a les diferents desfilades que es realitzaran durant les festes fundacionals de la Magdalena, ha recaigut en l'empresa Gil & Morales Alquileres y Montajes S.L., que ha ingressat una quantitat de 10.000 euros en concepte de cànon. La Fira Foodtruck s'ha adjudicat a l'empresa A Ciencia Cierta S.L., que ha ingressat un cànon de 23.000 euros.

D'altra banda, el Consell Rector del Patronat Municipal de Festes també ha ratificat una subvenció global de de 10.200 euros als ens vinculats Germandat dels Cavallers, Colla Rei Barbut i Colla Bacalao; una altra de 4.000 euros per a la Gestora de Gaiates i la Federació de Colles i les ja previstes de 14.000 euros per a cadascuna de les 19 gaiates de la ciutat.Segueix-nos: