Està en: INICI > Notícies

El Patronat d'Esports organitza per al diumenge una ruta de senderisme per la Serra d'Irta

Dimarts, 30 de Gener de 2018Es tracta d'un recorregut d'alt valor paisatgístic i de jornada completa.

El Patronat d'Esports manté obert el termini d'inscripció per a la ruta de senderisme que es realitzarà diumenge que ve, 4 de febrer, en el parc natural de la Serra d’Irta i que té un traçat de 18.7 quilòmetres. Es tracta d'un itinerari circular que presenta un desnivell de 900 metres i que arranca de la localitat d’Alcossebre, passa per Santa Llúcia, s'endinsa en el Barranc de la Carrera, corona el Vértice Campanilles, Coll de la Palma, fins a baixar al Barranc de l’Ameler i retorna al punt de partida. En total, quasi 7 hores de trajecte que discorre per un paisatge amb gran varietat d'espècies mediterrànies i apte per a les persones acostumades a caminar.

L'activitat té un cost de 5.08 euros als quals cal sumar 8 euros, que és el cost del desplaçament a la zona en l'autobús que el Patronat d'Esports posa a disposició de les persones inscrites. L'hora de partida és a les 7 del matí.
Els participants hauran de portar roba i calçat esportiu, crema solar, gorra, motxilla, aigua, esmorzar i menjar.

Aquestes rutes de senderisme s'organitzen tots els mesos i formen part d'una campanya de caràcter trimestral que impulsa el Patronat d'Esports amb l'objectiu de promocionar l'esport i donar a conéixer al mateix temps el patrimoni mediambiental de la província de Castelló. Les pròxima ruta guiada proposta es realitzarà el 25 de febrer en la zona dels Santes de BenicàssimSegueix-nos: