Està en: INICI > Notícies

Castell presenta un estudi sobre l'impacte del CETA, el tractat comercial amb Canad

Dilluns, 5 de Febrer de 2018

La Cambra de Comerç ha elaborat l'informe a petició de l'Ajuntament després de l’aprovació d’una moció al ple.

L'Ajuntament de Castelló ha penjat en la seua pàgina web, en l'apartat de comerç, i ha traslladat als cinc grups amb representació en la Corporació l'estudi sobre l'impacte en l'economia castellonenca de l'acord econòmic i comercial global (CETA) entre Canadà i la Unió Europea. L'informe ha sigut elaborat per la Cambra de comerç de Castelló i la consultora AndersenTax & Legal. L'encàrrec i publicació d'aquest estudi respon a un acord plenari arran d'una moció presentada pel grup municipal de Castelló en Moviment.

El ple va aprovar al maig passat encarregar un estudi independent sobre l'impacte real del CETA sobre l'economia local castellonenca i els seus diferents sectors, que incloguen una roda de consultes amb les entitats de la societat civil. L'estudi de la Cambra de comerç i la consultora AndersenTax & Legal s'estructura en vuit apartats que inclouen la descripció i anàlisi del procés de negociació i subscripció de l'acord; l'estructura de l'acord; l'instrument interpretatiu de l'acord; l'abast de l'acord així com unes conclusions.

A més, també s'incorpora un annex econòmic de l'estudi del ZETA i el resultat del tràmit de consultes. Tota la documentació es pot consultar en la web municipal www.castello.es en l'apartat de comerç. (URL: http://www.castello.es/web30/pages/generico_web10.php?id=val&cod1=16&cod2=901)Segueix-nos: