Està en: INICI > Notícies

La vicealcaldessa de Castell destaca Qualicer com un referent dinamitzador en el desenvolupament de la indstria i en termes de qualitat

Dilluns, 12 de Febrer de 2018

La vicealcaldessa, Ali Brancal, ha participat en la taula presidencial d’inauguració de la XV edició de Qualicer.

La vicealcaldessa de l’Ajuntament de Castelló, Ali Brancal, ha participat aquest matí en la taula presidencial que donava peu a la inauguració de Qualicer 2018, el Congrés Mundial de la Qualitat del Taulell i del Paviment Ceràmic. Brancal ha destacat que "Qualicer sempre ha sigut un referent i un bon dinamitzador en el desenvolupament de la indústria a nivell autonòmic per tal de posicionar-la a nivell internacional".

Brancal ha expressat que l’organització del congrés "ofereix una possibilitat per revisar la situació actual i les estratègies, parlar d’innovació, de tecnologies digitals i comerç electrònic, i plantejar les perspectives de futur en termes de qualitat". Així mateix, ha manifestat la importància de parlar durant el congrés sobre sostenibilitat i impacte ambiental en totes les operacions que es desenvolupen al sector, i ha indicat que "és ahí on la part política cal que siga clara i que les diferents instàncies de decisió política es coordinen i treballen a una per definir el futur del sector".

A més, la vicealcaldessa ha denunciat que "les reformes energètiques que el govern central està impulsant des del 2012 han suposat un sobrecost de més de 56 milions d’euros", i ha mostrat la seua preocupació "pel risc de pèrdua de milers de llocs de treball i de la viabilitat de moltes empreses quan un govern els ho posa difícil a unes per afavorir unes altres".Segueix-nos: