Està en: INICI > Notícies

El Planetari acull les XIV Jornades de Cincies de la Terra els dies 23 i 24 de febrer

Dissabte, 17 de Febrer de 2018Es tracta d’unes jornades de conferències i tallers centrats en la Geologia i les seues geociències orientades especialment al professorat.

El Planetari de Castelló acull els pròxims divendres 23 i dissabte 24 de febrer les XIV Jornades de Ciències de la Terra, unes jornades de conferències i tallers centrats en la Geologia i les seues geociències com la paleontologia o la mineralogia, entre d’altres. L’activitat està adreçada per al públic en general, encara que està orientada especialment, a través del CEFIRE, per al professorat.

Es tracta d’unes jornades bianuals que s’alternen amb les Jornades +Ciència on la seua inscripción és gratuïta. Aquesta pot realitzar-se a través de la secció de ‘Congressos i Jornades’ que apareix al portal del Planetari a la pàgina web de l’Ajuntament de Castelló.

Les persones que hi participen s’hauran d’inscriure per a cadascuna de les sessions de tallers, a les 12.00 i a les 16.00 hores. Els tallers que es desenvoluparan són ‘DIY: col·lecions de laboratorio en 3D’ amb Andrés Santos i Begoña Poza, ‘Geologia a l’aula: temps, sorra i aigua’ amb Jaime Cuevas i Davinia Díez-Canseco, ‘Cazameteoritos’ amb Jose Vicente Casado, i ‘La màquina del Terratrèmol’ amb Pedro Alfaro i Juan Antonio López Martín.

PROGRAMACIÓ


Divendres 23 de febrer
18-19h Conferència - El Juràsic de la Ibèrica - Marcos
       Aurell (UNIZAR)
19-20h Conferència - El relleu deldel planeta Terra a través de la
       tectònica de plaques - Pedro Alfaro (UA)

Dissabte 24 de febrer
10-11h Conferència - Té eixida el laberint de l'aigua? -
       Ignacio Morell (UJI)
11-12h Conferència - "Flysch: una enciclopèdia de relats
       sobre roques, fòssils i esdeveniments del nostre passat
       geològic" - Juan Ignacio Baceta (UPV)
12-14h Tallers
16-18h Tallers
18-19h Conferència - Zelàndia: l'exploració d'un nou
       continent - Laia Alegret (Zelàndia) (UNIZAR)
19-20h Teatre: Codi Sapiens (Vicente Mohedano)Segueix-nos: