Està en: INICI > Notícies

Els clubs es manifesten contra la violncia masclista i la discriminaci sexual en l'esport

Dilluns, 19 de Febrer de 2018



La pancarta contra la LGTBIfobia ha iniciat ja el seu recorregut pels diferents clubs esportius de Castelló.

Avui es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfobia en l'Esport,i per açò el Patronat d'Esports ha establit una ruta perquè la pancarta a favor de la tolerància en l'esport estiga present en competicions i entrenaments dels 17 clubs que s'han sumat a aquesta iniciativa llançada per l'Ajuntament de Castelló, a través del Patronat d'Esports, i el col·lectiu "Castelló LGTBI".

Aquest cap de setmana s’ha exhibit la pancarta al Pavelló Chencho en el partit de 2ª divisió nacional del Feme Castelló de futbol sala, en Ciutat Esportiva en la superliga masculina i la nacional femenina del Voley l’Illa Grau i en la Piscina Olímpica en el partit de segona nacional de waterpolo. També el diumenge va ser desplegada en Castalia, en el partit del C.D. Castelló enfront del Roda i en el partit de primera nacional de Nou Basquet Femení.

Avui la pancarta es desplaçarà fins a Gaetà Huguet per a fer acte de presència en els entrenaments del CA Platges Castelló i de l'Hoquei Club Castelló, i en la Piscina Olímpica. En dies successius es desplaçarà a la resta d'instal·lacions on entrenen els diferents clubs d'elit de la ciutat de Castelló, en total 17 clubs als quals el regidor d'Esports, Enric Porcar, ha agraït la seua adhesió a la lluita per un esport sense discriminació sexual.

Des del col·lectiu "Castelló LGTBI" (Lesbianes, Gais, Transexuals, Bisexuals, Intersexuals) aplaudeixen la implicació de tants clubs, un fet que no s'ha produït fins ara en cap altre punt d'Espanya. Aquest col·lectiu ha emès un manifest on expressen la seua repulsa a la violència masclista, a l'homofòbia, lesbofòbia, bifòbia, transfòbia, plumofòbia i intersexualfòbia



Segueix-nos: