Està en: INICI > Notícies

La Cronoescalada al Fadr est ja molt a la vora i oberta a tots els pblics

Dimarts, 20 de Febrer de 2018El regidor d'Esports i el gerent del Mercat Central presenten aquesta popular carrera que se celebra dissabte que ve.

És el tercer any que se celebra aquesta original prova esportiva que consisteix a aconseguir el cim del campanar en el menor temps possible, 188 esglaons que equivalen a 58 metres d'altura. La Cronoescalada al Fadrí se celebra aquest dissabte, 24 de febrer, i el termini d'inscripció finalitza aquest dijous a les 14.00 hores. Aquest tràmit, que costa 5.08 euros, es pot realitzar a través del Patronat d'Esports, en el carrer Columbretes 22 o a través de la web de l'entitat col·laboradora www.evasionrunningcastellon.com.

El regidor d'Esports, Enric Porcar, i el gerent del Mercat Central, José Luis Hernández, animen als ciutadans a participar en aquesta original prova que començarà a les 9 del matí fins a les 14.00 hores, i que es desenvoluparà per tandes de 24 persones i agrupats segons categories i preparació física.

Els tres primers atletes classificats en les diferents categories rebran un trofeu acreditatiu de la seua classificació. A més, es lliuraran fins a 25 vals de regal per a canviar en el Mercat Central de Castelló que ha destinat un total de 1.000 euros per a aquest esdeveniment esportiu.

El premi especial i simpàtic d'aquesta popular carrera consisteix a lliurar al guanyador i guanyadora absoluts el seu pes en cacauets. Un al·licient més per als qui vulguen arribar preparats a les festes de la Magdalena.Segueix-nos: