Està en: INICI > Notícies

80 persones finalitzen el XXI curs d'Astronomia del Planetari de Castell desprs d'un mes de classes teriques i prctiques

Diumenge, 25 de Febrer de 2018Els participants han pogut aprendre sobre el cel estelat, el Sistema Solar, els planetes i exoplanetes, la Via Làctia i les galàxies.

El XXI Curs d'Astronomia realitzat durant els mesos de gener i febrer al Planetari i subvencionat per l'Ajuntament de Castelló a través de la Regidoria de Cultura, ha finalitzat amb èxit després d’assistir un total de 80 persones interessades en el camp de l'Astronomia, amb l'objectiu d'introduir-se en aquesta matèria, gaudint de classes teòriques i pràctiques.

En aquest curs d'introducció a l'Astronomia, impartit per Germán Peris Luque i realitzat tots els dissabtes per la vesprada al Planetari, els assistents han pogut aprendre sobre el nostre cel estelat, el Sistema Solar, els planetes i exoplanetes, la Via Làctica i les galàxies. Així mateix, aprofitant les instal·lacions del Planetari, s'han pogut fer classes pràctiques en la cúpula explicant i projectant el cel estelat. A més, amb el telescopi, els participants van poder observar el cel i distingir les constel·lacions d'hivern des de l'esplanada del Planetari.

El curs s’uneix a les nombroses activitats, tallers, xarrades i jornades que el Planetari ofereix durant tot l'any, promovent la ciència en la ciutat de Castelló. En aquesta línia, els dies 23 i 24 de febrer s’han celebrat les Jornades de ciències de la Terra, amb conferències i tallers centrats en la Geologia i les seues Ciències, completant així l'oferta cultural del Planetari. Per a més informació de tot el que impulsa i desenvolupa el Planetari: http://www.castello.es/web30/pages/generico_web10.php?cod1=502&cod2=562Segueix-nos: