Està en: INICI > Notícies

Castell ja disposa d'unes installacions de ms de 500 m2 per a practicar el Tennis Taula

Dimecres, 28 de Febrer de 2018El Patronat d'Esports ha habilitat en Ciutat Esportiva una zona per a practicar aquest popular esport.

El Tennis Taula estrena a Castelló les noves instal·lacions que el Patronat d'Esports ha habilitat en Ciutat Esportiva. Es tracta d'un espai de 500 metres quadrats, amb sòl homologat i específic per a aquest esport i que alberga 18 taules permanents i de primera qualitat. 

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, ha inaugurat aquest matí junt al president del Club de Tenis Mesa Costa de Azahar, Juan Ignacio Iranzo, aquesta nova seu esportiva. Porcar ha destacat que fins ara Castelló tenia un gran Club però no disposava d'instal·lacions a nivell municipal, i s'ha mostrat convençut que aquest espai propi va a potenciar a Castelló la pràctica del tennis taula com a esport.

En aquesta mateixa linea s'ha expressat Juan Ignacio Iranzo, que ha agraït a l'Ajuntament aquesta actuació tan necessària per al Club que es va constituir fa tres anys i que ara compta amb 45 socis, 20 d'ells federats. Actualment, el Club de Tenis Mesa Costa de Azahar compta amb dos equips en 2ª Autonòmica i dos en 1ª Autonòmica, i aspira a arribar en aquesta nova etapa a 1ª Divisió, segons ha matisat el campió nacional, Jaume Puig. 

La nova instal·lació esportiva s'estrenarà aquest divendres, 2 de març, amb la celebració del III Torneig Tennis Taula Costa de Azahar Magdalena 2018 a partir de les 1730h. La següent trobada tindrà lloc el dia 11 de març amb la III Edició del Trofeu de Magdalena.

Enric Porcar, per la seua banda, ha volgut deixar clar que les instal·lacions estan a la disposició del Club però també a l'abast de les persones que vulguen fer ús d'elles i sempre que l'horari d'entrenaments del Club ho permeta. Després de la setmana de Magdalena, el Club reprendrà el seu horari habitual d'entrenaments entre setmana i, gràcies a les noves instal·lacions, podran per fi albergar les competicions pertinents durant els caps de setmana.Segueix-nos: